szerző:
hvg.hu

Nyáron viszont még pihenni fog.

Köszönöm kérdését, nagyon jól érzem magam. Elvagyok a velemi házamban

– mondta telefonon a Borsnak Törőcsik Mari, akit január végén engedték haza a szombathelyi kórházból, ahol közel másfél évet töltött kisebb-nagyobb megszakításokkal.

A nemzet színészét nagyon megviselte a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, de szerencsére ezen már túl van. Törőcsik Mari arról is beszélt, hogy nem tervez sehová menni a nyáron.

"Itt mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Velemen nagyon jót lehet pihenni" – mondta Tö­rő­csik Mari, aki szeptemberben tervez Budapestre utazni. "Még az is lehet, hogy munka miatt, de erről még nem beszélek" – tette hozzá.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!