szerző:
hvg.hu

Az oroszországi focivébé hivatalos videóklipjében egy belvárosi utca mögé állították díszletnek a Vörös teret, de felismerhetjük a Flórián téri szalagházat vagy a szétgraffitizett egykori Nagyvásárcsarnok épületét is.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

A Live It Up című hivatalos foci vébé-videóklipben egy sor budapesti helyszín észrevehető: többször is feltűnik az Óbudai-szigetre vezető K-híd, illetve a Flórián téri szalagház is. A focisták a Közvágóhíd közelében található, szétgraffitizett Nagyvásárcsarnokban is labdázgatnak, az egyik belvárosi kis utca hátterében pedig a Vörös tér emblematikus épületei tűnnek föl díszletnek.

De a jellegzetes budapesti sárga villamos sem maradhatott ki a klipből: a kiskörúti villamos mellett a Madách tér vonalában dekázik éppen a labdával az egyik focista. A videóklip itt nézhető meg:

Persze több oroszországi helyszín is feltűnik a videóban, plédául a hatalmas toronyházak, vagy a gigantikus stadion például nem budapesten látható - utóbbi bármily furcsa is. Ezzel Katy Perry Firework című száma után borítékolható, hogy egy jó darabig ismét Budapest utcáit fogja nézni a világ.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Kult

Budapesti videó lett a legjobb az MTV-n

Az MTV Video Music Awards (VMA) legjobb videóklip kategóriájában Katy Perry Budapesten játszódó Fireworks című dala vitte el a trófeát. A díjkiosztón vasárnap éjjel adták át a fővonalas zenei elismeréseket.

321 ezer forintra mérték a magyar átlagfizetést

321 ezer forintra mérték a magyar átlagfizetést

Márki-Zay aláírt, megalakulhat a polgármester ellenzéki egyesülete

Márki-Zay aláírt, megalakulhat a polgármester ellenzéki egyesülete

15 százalékos béremelést akarnak a vasutasok

15 százalékos béremelést akarnak a vasutasok

Tüntettek a kirúgott szívsebészért

Tüntettek a kirúgott szívsebészért

Újabb imázsvideót küldünk a világnak Magyarországról és Budapestről

Újabb imázsvideót küldünk a világnak Magyarországról és Budapestről

Van ádámcsutkám, de jó nő vagyok

Van ádámcsutkám, de jó nő vagyok