szerző:
hvg.hu

Az az önelégült mosoly azért sokat fejlődött azóta.

Jól megy mostanában a Sziklának, nemcsak a filmjei sikeresek, hanem ő is tök jó fejként viselkedik – például magyarul üzen a miskolci gimiseknek.

Ma egy egyetemista kori fotóját túrta elő, amin 22 évesen feszít a Miami Hurricanes amerikai focis mezében. A fotó alatt azt írja a Facebookon, hogy akkoriban éppen CIA-ügynök akart lenni, és egy tanára biztatására jogi egyetemre készült. Aztán belátta, hogy annyira gázak a jegyei, hogy sehova sem vennék fel. Mi azért annyira nem bánjuk, hogy így alakult.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!