szerző:
hvg.hu

James Corden angol humorista "The Late Late Show" című műsora röpítette a 90. helyről a 31.-re a Beatles leghíresebb válogatás albumát az "1"-et.

Paul McCartney volt a vendége James Corden angol humorista és showman "The Late Late Show" című műsorában, melyben egyebek mellett hírességek énekelnek egy autóban utazva. Ennek a műsorszámnak az alcíme: Carpool Karaoke.

Az adás olyan jól siekrült, hogy a Beatles 2000-ben megjelent "1" című válogatáslemeze egyből a 90. helyről a 35. helyre ugrott a brit slágerlistán. Az album egyébként az első héten 3,6 millió, három hét alatt 12 millió példányban kelt el. Ezzel minden idők leggyorsabban fogyó lemeze lett. Világszerte több mint 30 millió példányt adtak el belőle. A gyűjtemény Amerikában a slágerlisták első helyét is elfoglalta, ami ritkaság számban megy olyan album esetében, mely nem tartalmaz új dalokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!