szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kertész Zsolt, becenéven Kerti halálhíréről a Móricz Zsigmond Színház adott ki közleményt.

"Mély megrendüléssel és fájdalommal fogadtuk Kertész Zsolt (Kerti) szeretett kollégánk halálhírét, akit éveken át láthatott a közönség a Móricz Zsigmond Színház előadásaiban" – írta kedden Móricz Zsigmond Színház.

A közlemény úgy folytatódik: "Mind szakmailag, mind emberileg nagyra becsültük, szerettük őt, nagyon fog hiányozni az egész társulatnak. Szívből együtt érzünk a családdal, hozzátartozókkal, osztozunk gyászukban, fájdalmukban".

Hogy pontosan mi történt Kertész Zsolttal, nem tudni, a színház által kiadott rövid közlemény szerint "a felfoghatatlan és szomorú eset részleteit és körülményeit nem ismerjük, ezért hitelesen és felelősen nem tudunk tájékoztatást adni, illetve a család kérésére sem adhatnánk ki semmilyen részletet az esettel kapcsolatban".

Annyi bizonyos, hogy a rendőrség is vizsgálódik, a szinhaz.hu oldalon olvashatók szerint ugyanis "a hatóságok még vizsgálják az ügyet, az ő feladatuk a körülmények pontos felderítése".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kockáztat a Mol-vezér, új választottja a neurobiológia

Kockáztat a Mol-vezér, új választottja a neurobiológia

A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt

A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt

Pozitív lett a portugál pénzügyminiszter tesztje

Pozitív lett a portugál pénzügyminiszter tesztje