szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, nagyon elmérgesedett a viszony a tévécsatorna és Ubrankovics Júlia között.

Bepereli A Tanár című sorozatból távozó színésznőt, Ubrankovics Júliát az RTL Klub – írja a Blikk. A lap korábban arról számolt be, hogy a főszereplőnek azért kellett mennie, mert a sorozat készítői nem voltak elégedettek a teljesítményével, illetve a sorozat másik főszereplője, Nagy Ervin sem tudott vele együtt dolgozni.

Herman Pierre, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója mindezt úgy foglalta össze, hogy nem kívántak élni a most lejáró egyéves szerződésben foglalt opciókkal.

Ubrankovics Júliát elmondása szerint meglepte a döntés, mert senki sem közölte vele, hogy elégedetlen lenne a munkájával, sőt úgy tűnt, hogy a sorozatban hosszú távon számítanak a munkájára. Az elmúlt napokban többször is próbálta védeni az igazát az RTL Klubbal szemben, ami bizonyos esetekben szerződésszegésnek minősül.

Az RTL Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatósága a Blikknek legalábbis erre utalt: „Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. A televíziós sorozatok mindegyikében előfordul, hogy egy-egy karakter története véget ér. Még Magdi anyussal is ez történt a Barátok köztben, pedig másfél évtizednél is tovább volt az életünk része. A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól”.

A lap megkérdezte Ubrankovics Júliát, mit szól a fejleményekhez, de a színésznő azt mondta, amíg nem kap hivatalos értesítést a per kezdetéről, nincs mit mondania.

Az RTL Klub közben hivatalosan is bejelentette, hogy folytatódik A Tanár című sorozat, és már el is kezdték a második évad forgatását. Ubrankovicsot Trokán Nóra váltja.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

Doku360: Nem tudom, hogy fel tudnám-e adni

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Méz-királynő – Páratlan felvételek egy bámulatra és irigylésre méltóan tiszta életről

Méz-királynő – Páratlan felvételek egy bámulatra és irigylésre méltóan tiszta életről