szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A címszereplőt alakító színésznő szerint nem fair körülmények között váltak meg tőle, állítólag azért, mert Nagy Ervin sem tudott vele dolgozni. Ubrankovics Júlia most azt állítja: senki nem jelezte, hogy gond lenne vele.

Megírtuk: egyszer csak kikerült az RTL Klub egyik népszerű új sorozatából, az A Tanárból a szintén főszerepet játszó Ubrankovics Júlia, aki azt állítja, mindez nem igazán fair módon történt. Ubrankovics azt is mondta, hogy a promóció kedvéért utazgatott haza Amerikából, de a csatorna aztán hirtelen közölte vele, hogy nem tartanak tovább igényt a munkájára.

A történetet csak bonyolultabbá teszi, hogy az RTL-nél meg voltak elégedve a színésznő teljesítményével, a Blikk egy nappal később azonban azt írta, ez mégsem volt így. Ráadásul az is probléma volt, írta a lap, hogy Ubrankovics nem tudott kijönni Nagy Ervinnel. A lap csütörtöki cikkében megszólaltatta a színésznőt, aki most azt mondta, megdöbbent a csatorna és Nagy Ervin nyilatkozatán, mert állítása szerint soha nem volt ellentéte senkivel, és sem a színész, sem a rendező nem szólt neki, hogy gondjuk lenne vele, pedig három hónapig össze voltak zárva a forgatáson.

"Úgy gondolom, a színjátszás egy szakma, az érzelmeket el kell játszani, még akkor is, ha nem kedveljük a partnert. Nem szabadna úgy működnie, hogy ha gond van, berendelek egy nekem tetsző kollégát. Nem tartom szakmai indoknak, hogy nem működött köztünk a kémia" – mondta a színésznő a Blikknek.

Ubrankovics szerint "megtörték" a karrierjét, "és itt maradtam munka nélkül. Most keresgélhetek, gondolkodhatok, hogy mi legyen velem októberig". Azt is mondta, hogy az fáj neki a legjobban, hogy a háta mögött döntöttek. "Azt ígérték, ha a nézettségi adatok jók lesznek, megyünk tovább, most pedig itt tartunk." Mondandóját azzal zárta, hogy valóban előfordulhat olyan helyzet, hogy mást akarnak a szerepre, "de ezt lehetett volna tisztességen is kezelni".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét kitört az Etna

Ismét kitört az Etna

Mínusz 20 fokot mértek a Bakonyban

Mínusz 20 fokot mértek a Bakonyban

A koronavírus 1,13 évvel csökkentette a várható élettartamot Amerikában

A koronavírus 1,13 évvel csökkentette a várható élettartamot Amerikában