szerző:
hvg.hu

A poptörténet talán legismertebb lemezborítója a Beatles Abbey Road című albumához készült. Az 1969-ben készült képen sorrendben John Lennon, Ringo Starr, Paul McCartney és George Harrison sétál át egy zebrán.

©

Hétfőn visszafelé irányba megismételte a sétát Paul McCartney az odasereglett rajongók legnagyobb örömére. Most egyedül volt (John és George már nem is lehetett volna ott), nem volt mezítláb, mint 1969-ben, hanem papucsot viselt, viszont egy pózt is bedobott a jelenlévők nagy örömére.

Paul McCartney egyébként hamarosan új albummal jelentkezik, amiről már néhány dalt is kiszivárogtattak, és turnézik is (sajnos Budapesten nem lesz koncertje, de Bécsben és Krakkóban igen).

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,


Nemrég pedig James Corden vitte el Paul McCartneyt a zenész szülővárosába, Liverpoolba, erről itt írtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.


 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!