szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kate McKinnon legutóbb a Szellemirtókban volt látható, nemrég pedig Mila Kunisszal forgatott Budapesten. Ennek apropóján volt Jimmy Fallon vendége, ahol magyartudását is bemutatta.

Jimmy Fallon neve Amerikán túl is ismert, hiszen műsorát, az NBC-n futó Tonight Show-t a tévében és a YouTube-on is nagyon sokan követik. Az egyik adásban Kate McKinnon volt a vendége.

A nagyszerű humorista hírében álló McKinnon szerepelt az újraforgatott Szellemirtókban, nemrég pedig Mila Kunisszal az oldalán készítette el A kém, aki dobott engem című akcióvígjátékot, melynek főbb jeleneteit a magyar fővárosban vették fel.

McKinnon erről is, illetve a Budapesten töltött idejéről is mesélt Fallonnak, hozzátéve, hogy a magyar nyelvet nagyon nehéznek találta, de valami azért ragadt rá. Ezt be is mutatta a műsorban, az adás egy pontján ugyanis magyarul kezdett rappelni, méghozzá az Animal Cannibalstől a Yozsefváros című nótát. Mutatjuk:

A Budapesten forgatott filmről itt olvashat részleteket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!