szerző:
hvg.hu

A Szeged Ma egy videót is megosztott, amint a mentő szirénázva megérkezik a nagyszínpad mögé.

Ahogy korábban megírtuk, a szegedi SZIN-en jelentette be Majoros Péter, azaz Majka, hogy Curtis drogproblémái miatt elválnak útjaik, nem zenélnek többet együtt. A szegedi koncertjük is majdnem elmaradt, de azt Majka végül egyedül megtartotta.

Az azonban csak utólag derült ki, hogy a helyszínen társa, Curtis is ott volt, de őt a koncert előtt mentővel elszállították a helyszínről: a helyi Szeged Ma stábja videóra is vette, amint a szirénázó egység megérkezik a nagyszínpad mögé - igaz, az nem látszik, hogy Curtist tennék be az autóba, de a portál szerint az újpesti rapperért jöttek, aki rosszul lett. A lap azt írja, a színpadra ezután már csak Majka ment ki.

Az szintén nem ismert, hogy a zenészt milyen ellátásban kellett részesíteniük a mentősöknek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!