szerző:
hvg.hu

Michael Stipe nem szereti, ha követik.

Az R.E.M. frontembere a BBC Newsnight című műsorában jelentette be, hogy szakít az Instagrammal. Michael Stipe többek között arról beszélt, mennyire idegen tőle az elképzelés, hogy lekövetik, mit néz,

Szerinte meg kell vizsgálnunk azt, hogy a közösségi média miként befolyásolja a döntéseinket és hogyan alakítja a vitáinkat. Ezek az oldalak ugyanis megváltoztatják az emberi kapcsolatainkat, nem is szólva arról, hogy a politikát is alakítják.

„Elhagyom az Instagramot ezen a héten, elegem van belőle, azt hiszem, jobbat érdemelünk” – mondta az interjúban Stipe.

A Facebookon soha nem volt fent, így Mark Zuckerberg cégével nem tud szakítani.

A hír élesedésének a pillanatában még él Michael Stipe Instagramja, itt lehet megnézni, hogy ő mit tartott fontosnak megosztani magáról és a világból.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!