szerző:
hvg.hu

Rajongók és aktivisták elérték, hogy Lana Del Rey ne lépjen fel Izraelben, a Meteor fesztiválon. „Nekem fontos, hogy Palesztinában és Izraelben is fellépjek, és minden rajongómat egyformán kezeljek” – indokolta a döntését a Twitteren. Az énekesnő hozzátette, reméli, hogy a jövőben a palesztin és az izraeli rajongóit is meg tudja látogatni.

Az énekesnő az után mondta le a koncerte, hogy aktivisták arra szólították fel a rajongóit, hogy ne menjenek el a rendezvényre. Del Rey korábban azt mondta, hogy Tel Avivban fellépni nem jelent politikai állásfoglalást.

Az énekesnő egyszer már 2014-ben is lemondta az izraeli koncertjét, akkor a Gázai-övezetben kitört háború miatt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!