szerző:
hvg.hu

A MasterChef VIP a csatorna nagy dobása az őszre, de az Éjjel-nappal Budapest sávjában nem sok esélye van.

Új időpontban jelentkezik szeptember 3-ától, hétfőtől a MasterChef VIP. Ezt a TV2 jelentette be a honlapján. A 24.hu az Instagram-sztorijukból azt is kiolvasta, hogy a műsor helyet cserél a piramissal, így előbbi 19, utóbbi 21 órakor jelentkezik majd.

A csatorna új műsorainak első heti nézettségei elvesztették a versenyt az RTL Klubon futókkal szemben. A megvásárolt MasterChef 5,4 százalékot ért el, míg az RTL Klubon párhuzamosan futó Éjjel-nappal Budapest 14,9 százalékkal nyert.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!