szerző:
hvg.hu

A soul királynőjének tetemes vagyona volt, melynek feltérképezése évekig is eltarthat.

Nem írt végrendeletet Aretha Franklin világhírű énekesnő, aki a múlt hónapban hunyt el 76 éves korában – közölte a Guardian.

Az ismert és gazdag, ráadásul kiterjedt családdal rendelkező előadóművészek körében szokatlan, ám nem példátlan, hogy ne rendelkezzenek arról, mi legyen a vagyonukkal haláluk után.

Aretha Franklin egyik ügyvédje a lapnak elmondta: az énekesnő részéről nem volt szándékos a lépés (vagy inkább annak hiánya), tervezte, hogy végrendeletet fogalmaz, ám erre végül nem került sor. Kifutott az időből – fogalmazott a jogász.

A művésznő halálakor nem volt házas, és négy fia van, a vonatkozó törvények szerint ők egyenlően osztoznak az Aretha Franklin után hátramaradt földi javakon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!