szerző:
hvg.hu

Az énekesnő először rossz várost köszöntött a koncert közben.

Britney Spears szombaton a nagy-britanniai Blackpoolban lépett fel, a koncertjén azonban máris egy hatalmas bakival indította, amikor azt kiabálta a közönségnek, hogy

Hogy érzed magad, Birmingham?

Majd gyorsan hozzátette:

Úgy értem Blackpool!

A közönség reakciója egy helyszíni felvétel szerint meglehetősen vegyes volt, többen megtapsolták a javításért, de nevetés és fújolás is felhangzott. 

A Twitteren többen azzal jöttek, hogy ráadásul a koncert éppen a Blackpool jelképének számító XIX. századi toronynál volt, így a helyiek szerint még eltéveszteni sem lehetett a helyszínt. A tornyot a helyszíni videót készítő is bemutatja a felvételen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!