szerző:
hvg.hu

Szerintük a közerkölccsel szembement a Szenzációs Négyes.

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) leginkább akkor szokott feltűnni a médiában, amikor a kormány oktatási vagy családpolitikai intézkedéseit kell dicsérni "civil oldalról". Ez nem csoda, a szervezet vezetője, Király Nóra maga is a kormánypárt tagja, Újbudán képviselőként, majd alpolgármesterként is a Fideszt képvisel. Ezért nem meglepő, hogy általában a FICSAK vezetőjeként a médiában úgy nyilatkozik, mintha egy pártközleményt olvasna fel.

Ez csak azért érdekes, mert most új oldaláról mutatkozik be a szervezet. Valószínűleg most sem mellékesen az RTL ellen irányuló kormányzati támadásoktól, a csatorna egyik műsorát kifogásolja a fiatal családosok nevében.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál tett bejelentést a vasárnap fő műsoridőben, 12-es korhatáros besorolás mellett sugározott Szenzációs Négyes nevű produkcióval kapcsolatban, amelynek több részlete szerintük a szeméremsértés határán mozog. Egészen pontosan – a valóban nem túl színvonalas – produkciónak arra a részletére gondol, amikor szerintük „mmeztelenül, intim testrészeiket alig takarva táncoló férfiakat lehetett látni”.

Az NMHH megkezdte a vizsgálatot. Az M1 egyébként kereste az ügyben az RTL Klubot, a csatorna szerint „semmi olyan nem látszott, amely egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó tudósításban ne lehetne benne… a testrészek takarva voltak, így nem látszott semmi.”

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Utálatos és kegyetlen tévhit dőlhet meg őseinkről

Utálatos és kegyetlen tévhit dőlhet meg őseinkről

Tolatóradar: Dubajban már valóság a Jedi visszatér

Tolatóradar: Dubajban már valóság a Jedi visszatér

Honvédségi repülő szállította Orbánt Milánóba?

Honvédségi repülő szállította Orbánt Milánóba?

Töltőpisztoly helyett fegyvert fogott egy győri garázda a benzinkúton

Töltőpisztoly helyett fegyvert fogott egy győri garázda a benzinkúton

Szenvedett Rossi, míg az észtekkel játszott a csapata

Szenvedett Rossi, míg az észtekkel játszott a csapata

Hosszú Katinka Szingapúrban: vegyesen első, összetettben második

Hosszú Katinka Szingapúrban: vegyesen első, összetettben második