szerző:
hvg.hu

Henry Cavill kapta a Netflix gyártásában készülő új sorozat, a The Witcher főszerepét.

Az Andrzej Sapkowski által írt Vaják igen népszerű, nem véletlenül, hogy videojáték is készült a fantasy könyvsorozat legfontosabb szereplőjéből. Ríviai Geralt, vagy ahogy kalandjai során nevezik, a Fehér Farkas, az utolsó élő witcherek egyike, aki a világban tanyázó szörnyek és más bestiák lemészárolásából igyekszik megélni.

A játék óriási sikerére lecsapva a Netflix közölte, sorozatot készítenek Geralt történetéből, amelynek főszerepére a DC univerzumában Superman karakterét megformáló Henry Cavillt választották.

Cavill az új Mission Impossible-film kapcsán készült interjúban azt mondta, imádja a Vajákat, a játékot pedig izgalmasnak találja, ő maga is kipróbálta.

A sorozatból a korábbi hírek szerint egyetlen, nyolc részes évadot terveznek, a sztorit pedig az a Lauren Schmidt írja, aki a Netflix egyik sikersorozatának, a Daredevil produceri munkálatait végezte. A bemutatóra 2020-ban kerülhet sor, és olyan hírek is felröppentek, hogy bizonyos részeket Budapesten, de legalábbis Magyarországon vennének fel.

(Variety)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!