szerző:
hvg.hu

A sztár kedden adott koncertet a fővárosi Arénában, előtte Budapesti városnézése közben egy képet is kitett a közösségi oldalra.

A Puerto Ricó-i énekes kedden lépett fel Budapesten, koncertje előtt pedig az UNICEF Kilátó Élményprogramjában részt vevő, gyermekotthonban élő fiataloknál tett látogatást.

Koncertje előtt egy képet tett közzé instagramján a magyar fővárosban tartott városnézése során, melyen azt írta,

Szeretem Budapestet:

View this post on Instagram

Szeretem #Budapestet. ��������

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

A 46 éves Ricky Martin az Arénában tartott koncertjén csak az ötödik szám közben kezdett el reagálni a közönség hangulatára, onnantól viszont annál inkább, felejthetetlen koncertet adott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!