szerző:
hvg.hu

A színészre fia talált rá édesapja VII. kerületi otthonában.

Ahogy korábban megírtuk, életének 66. évében elhunyt Ádám Tamás, a Família Kft. szereplője. A sorozatban Szép Károlyt játszotta, de szerepelt a Szomszédokban is.

Sajtóhírek szerint a színész tragikus körülmények között hunyt el, ám a részletek nem voltak ismertek. Most több minden kiderült: a Ripost szerint a színészre fia, a Roy és Ádám együttes tagja, Nagy Ádám talált rá édesapja VII. kerületi otthonában.

A lap a szomszédoktól úgy értesült, a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani, majd nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, akik késő délutánig helyszíneltek. A lap szerint Ádám Tamás halálát gyógyszermérgezés okozhatta.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!