szerző:
hvg.hu

Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő filmen négy napig dolgoznak a Mercedes-Benz gyárában.

A filmesek a hatalmas csarnokkomplexum karosszériaüzemében forgatnak majd – tudta meg a Bors. A lap szerint még statisztákat is a munkások közül toboroznak, 10-20 ezer forint közötti fizetésért cserébe.

Az üzem érintett részében ezekben a napokban leáll a gyártás is.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy a színeszek közül kik vesznek majd részt a forgatáson, és hogy milyen jeleneteket vesznek majd fel a létesítményben.

A cég kommunikációs igazgatója is csak annyit közölt a lappal, hogy filmforgatás lesz náluk, egyebet azonban jogi okokra hivatkozva nem mondott.

A Terminátor hatodik részének forgatása július 19-e óta zajlik Magyarországon, Arnold Schwarzenegger július 30-a óta van itt. A munkálatok októberig zajlanak, a bemutatót jövő novemberre tervezik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!