szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Várható volt.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A koronavírus-járvány miatt elmarad a 2020-as Eurovíziós Dalfesztivál, jelentették be a szervezők.

Mint írták, az elmúlt hetekben sok alternatívát megvizsgáltak, de a járvány európai terjedése miatt úgy látják, hogy nem tervezhetnek az eseménnyel.

A verseny idén Rotterdamban lett volna, az Európai Műsorsugárzók Uniója közölte, hogy tárgyalásokat folytatnak majd azzal kapcsolatban, hogy a jövő évi dalfesztivált ott tartják-e meg.

Mint ismert, Magyarország nem indult az idei Eurovízión, helyette "közvetlenül a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő produkciókat segítették".

A Dal 2020-at Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte Mostantól című számával.

A két előadó 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte Mostantól című számával A Dal 2020-at. A két előadója 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte Mostantól című számával A Dal 2020-at. A két előadója 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!