szerző:
life-style.hu

Ez a szombat este a tengermély basszusoké az új Városliget-közeli klubban, a Dürlinben, és nem is akármilyen...

Ez a szombat este a tengermély basszusoké az új Városliget-közeli klubban, a Dürlinben, és nem is akármilyen apropóból: tizenharmadik éve mozgósítja ugyanis a fővárosi törtütem-rajongókat a Bladerunnaz szervezőgárda. Ehhez a mérföldkőhöz pedig rögtön olyan neveket rendeltek hozzá, mint Optical és DJ Hype, valamint MC Daddy Earl - mindannyian az angol drum & bass hátország alappillérei.

A két termes gigabuli nagy durranásnak ígérkezik, érdemes lesz korán érkezni - további infók jegyekről és a magyar fellépőkről itt, a party Facebook-oldalán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!