szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A parfümök világa néha képes szélsőséges vizekre evezni.

©

A parfümök világa néha képes szélsőséges vizekre evezni. Létezik például már szalonna illatú parfüm, Bacon néven, ami meglepően tetszik az embereknek. De górcső alá vett termékünkkel más a helyzet. A Vulva Original - mint azt a neve is sugallja - egy, a női nemi szerv illatát reprodukáló cseppfolyós anyag. Hogy miért nem parfüm, arról már a bevezetőben értesülünk:

A Vulva nem egy parfüm, hanem egy kívánatos nő csábító hüvelyillatát tartalmazó termék. A Vulva Originalt egy mozgásban lévő, izzadó nő intim területéről nyerték ki, amely leginkább arra az illatra hasonlít, ami néhány órával az utolsó alapos zuhanyzás után keletkezik a hüvelyben.

Még olvasni is igen bizarr ezeket a sorokat, nem hogy belegondolni abba, hogy bárkinek szüksége lehet erre. Amint azt a reklám sugallja a Vulva férfiaknak ajánlott leginkább unalmas óráikra, amikor is kilöttyinthetnek belőle egy cseppet a kézfejükre, majd elégedetten szaglászhatják azt.

Különös világban élünk...

Forrás: vulva-original.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kirúgta a labdát egy focista a Kisvárda 2,5 milliárdos stadionjából

Kirúgta a labdát egy focista a Kisvárda 2,5 milliárdos stadionjából

Visszavonja gázkamrázós írását Demeter Szilárd

Visszavonja gázkamrázós írását Demeter Szilárd

Matolcsy György a privatizáció zavarosában - Egy gyűjtő arcképcsarnokából, 3.rész

Matolcsy György a privatizáció zavarosában - Egy gyűjtő arcképcsarnokából, 3.rész