szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Egy hónapja röppent fel a hír, miszerint John Singleton veszi át az egy ideje már akadozó Tupac Shakur-film rendezését.

Az ifjú Tupac Shakur, a nyugati parti hiphop egykori meghatározó alakja

Egy hónapja röppent fel a hír, miszerint John Singleton veszi át az egy ideje már akadozó Tupac Shakur-film rendezését. Egy másik afroamerikai direktor, Antoine Fuqua megüresedett székét foglalta el, ám a jelek szerint, neki sem volt elég kényelmes a kopottas bútordarab.

Singleton egy ideje az NWA együttes történetének adaptációjával kacérkodott, ám amikor abból nem lett semmi, rábólintott erre a felkérésre. Alig párhetes munka után az ő problémája is végül ugyanaz lett, mint ami a korábban bedobott törölközőket is magyarázta: nincs olyan színész a láthatáron, aki hitelesen adná vissza a legendás rappert.

Valami miatt a gyártó stúdió Anthony Mackie-t erőltetné a címszerepre, aki már évek óta jártatja a száját arról, hogy mekkora szakavatott ismerője Tupac munkáinak. John Singleton korábban rendezte is a rappert a Hazug igazságban, illetve párhuzamosan indult a karrierjük is: Singleton első filmje és Tupac első nagylemeze is pontosan 20 éve jelent meg. Valahol frappáns lett volna, ha végül ő rendezi a filmet, de ez a verzió most felborult.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A cserdi kérdés, amely mindenkit foglalkoztat: vétkes vagy áldozat Bogdán László?

A cserdi kérdés, amely mindenkit foglalkoztat: vétkes vagy áldozat Bogdán László?

Így gyorsul a 740 lóerős Audi Q8 – videó

Így gyorsul a 740 lóerős Audi Q8 – videó

Itt a David Bowie életrajzi film előzetese

Itt a David Bowie életrajzi film előzetese