Tetszett a cikk?

Welcome to Paradise – áll a tábla az O.Z.O.R.A. Fesztivál bejáratánál. A goa partira több mint 20 ezren érkeztek a világ minden szegletéből, hogy elvesszenek a lüktető zene és a sejtelmes fények világában.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
Nagyítás

Exit: Könnyűzenei ostrom a péterváradi erőd ellen - Nagyítás-fotógaléria

Délkelet-Európa egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválját a péterváradi erődben tartják. A fesztivált 1999-ben alapította néhány elszánt egyetemista, ez volt az első ellenzéki szervezkedés a 90-es évek uralkodó szerbiai politikája ellen. Az idei rendezvényre már a kétmilliomodik látogatót várják. Az erőd falai között 20 színpadot alakítottak ki, ahol 500 előadó lép fel a világ minden részéből.

Nagyítás

EFOTT Szolnokon: ereszd szabadon! - Nagyítás-fotógaléria

Szolnokra költözött idén a három évtizede utazó EFOTT Fesztivál, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija nem külföldi sztárfellépők sokaságával vagy végeláthatatlan tömeggel hódít, inkább őrzi a diákfesztiválok szabad hangulatát.

Nagyítás

A Volt Fesztivál csütörtökön - Nagyítás-fotógaléria

Tarajok, csupasz és bikinis felsőtestek, sör és toi-toi. Még a viharos szél sem akadályozta meg a voltozókat abban, hogy átadják magukat a soproni Lővér hullámzásának, a zenészek pedig a hömpölygő közönségnek. Képes hangulatjelentés a fesztivál második napjáról.