Tetszett a cikk?

"What happens in Sziget, stays in Sziget" - költi át a híres mondást Vegasról egy barátságos punk, aki sörére figyelve ölel át minket a Sziget kijárata felé vezető úton. Fotóriportunk azoknak, akiket beszippantott a hétvége, és emlékeiket keresik a fesztiválról.

©
©
©
©
©
©
Kate Nash
©
©
Goran Bregovic
©
©
©
©
©
©
©
Gogol Bordello
©
©
White Lies
©
Gogol Bordello
©
©
Sonata Arctica
©
Sonata Arctica
©
National
©
Manic Street Preachers
©
©
©
©
©
©
Tudósok - Dr. Máriás
©
©
©
Nagyítás

Sziget: Prince nem haknizni jött Budapestre - Nagyítás-fotógaléria

Prince kedvéért átépítették a nagyszínpadot, ő cserébe zenéjével átformálta az egész Szigetet. Valószínűleg nem lenne túlzás azt állítani, hogy már a nulladik napon elhangzott a fesztivál legjobb koncertje - a funk hercege mindenkiben kétséget sem hagyva tudatosította, hogy nem haknizni jött Budapestre. Négyszer tapsolta vissza a közönség a halhatatlan ikont, aki két és fél órás (!) koncertjének minden pillanatában éreztette, hogy még mindig milyen jól érzi magát a színpadon.

Nagyítás

Sziget: tomboltak a Geszti-szóviccek - Nagyítás-fotógaléria

Geszti Péter másfél órás szóviccdömpingjét végül nem mosta el az eső. Elismerésre ad okot, hogy a Jazz+Azt képviselő Geszti Péter előzenekara is a Gringó Sztár Geszti Pétere volt, sőt, az afterpartyt is a kilencvenes években menő Geszti Péter fémjelezte Rapülők vitte. Meglepően sok rossz és kínos szóviccet tartalmazó fotóriportunk következik. Amennyiben olvasóinknak is eszébe jutna bármilyen vállalhatatlan szóvicc, kérjük, ne fogják vissza magukat a kommentekben, boldogan cseréljük képaláírásainkat, hogy teret adjunk a mindent elsöprő kínos humorcunaminak. A legjobb borzasztó szóviccet küldők között kisorsolunk egy Gesztiválra szóló belépőt, ami elmaradhatatlan kelléke lehet bármelyik időutazásra készülő olvasónknak!