Tetszett a cikk?

A felháborodott újpesti nyugdíjasoknak köszönhetően megtudtuk, hogy Gyurcsány Ferenc egy arany ember, a Fidesz „hazúg”, Orbán Viktor leváltásához pedig forradalom kell. Ötmilliárd forintos hitel felvételére bólintott rá kedden a fideszes vezetésű újpesti önkormányzat, miközben az Orbán-kormány egyik legtöbbször hangoztatott üzenete az államadósság elleni küzdelem fontossága. Az MSZP pénteken a városháza előtt tüntetett.

©
©
"Hát hol vannak a fiatalok?!" - méltatlankodott több megjelent.
©
©
©
©
©
Trippon Norbert, az újpesti MSZP-frakció vezetője is kiváltotta a megjelentek csodálatát, amikor a „narancsos gazemberekről beszélt”, akik nem kérdezték meg a helyieket arról, egyetértenek-e az 5 milliárd forintos kötvénykibocsátással.
©
©
©
Horváth Csaba volt az esemény sztárja. Az MSZP budapesti elnöke tapsvihart kapott, amikor kijelentette, hogy „Orbán Viktort ki kéne seprűzni ebből az országból”.
©
©

Olvassák el kapcsolódó cikkünket is az eseményről!

 

Tossenberger Adél Itthon

"Orbán Viktort ki kéne seprűzni ebből az országból" – galéria

A felháborodott újpesti nyugdíjasoknak köszönhetően megtudtuk, hogy Gyurcsány Ferenc egy arany ember, a Fidesz „hazúg”, Orbán Viktor leváltásához pedig forradalom kell. Ötmilliárd forintos hitel felvételére bólintott rá kedden a fideszes vezetésű újpesti önkormányzat, miközben az Orbán-kormány egyik kulcsüzenete az államadósság elleni harc fontossága. Az MSZP pénteken a városháza előtt tüntetett.