Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Utcára vonultak azok a kormány- és versenyellenes tüntetők, akik bojkottálták a Forma-1 bahreini futamát, a verseny elmaradása érdekében pedig komoly zavargások törtek ki. Bernie Ecclestone korábban kijelentette, nem ragaszkodik a Bahreini Nagydíjhoz, ám mostanra szinte biztossá vált: a futam mégsem marad el.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

MTI Sport

Mégsem törlik a Bahreini Nagydíjat

Az eredeti terveknek megfelelően a jövő hét végén megrendezik a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, noha több szervezet is a futam törlését szorgalmazta az országban uralkodó állapotok miatt.

hvg.hu Sport

Már a BBC szerint se valószínű a bahreini F1-futam

Lesz-nem lesz, lesz-nem lesz. Ez megy napok óta, ami már önmagában is zavaró az előre, percre pontosan betáblázottan működő Forma-1-es gépezet számára. A jövő héten esedékes bahreini Forma-1-es futamnak sok sanszot nem adnánk, mert tavaly ugyanilyen okok miatt maradt el a verseny, és a helyzet most sem sokkal jobb. A pénz beszél ugyan, de kérdés, hogy végül ki ugat majd.

MTI Világ

Több tízezren tüntettek Bahreinben

Több tízezren tüntettek pénteken Bahreinben - az utóbbi hónapokban ez volt az egyik legnagyobb, az ország vezetése ellen szervezett megmozdulás.