Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Október 11-e az előbújás napja. Joseph Falcon és párja, Petes-Varga Róbert két éve él együtt, homoszexualitásukat nyíltan vállalják, saját bevallásuk szerint nincsen „másságtudatuk”. Kallos Bea egy napjukat követte végig. A Nem Vagyunk Mások kiállítás, amelyet a Humen Magazin, Magyarország egyetlen meleg magazinja rendezett, a Művész moziban látható, amelynek keretein belül több fotós mutatja be munkáit, akik egy-egy meleg férfit követtek egy napon keresztül, hogy a leghétköznapibb mozzanatokon keresztül mutassák be azt, hogy bár a „más” jelző él az emberek fejében a melegekről, ez a másság igazából elnagyolt.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

50 éve halt meg Edith Piaf – Nagyítás-fotógaléria

Soha nem volt könnyű élete a világ talán leghíresebb sanzonénekesnőjének. Nagy szerelme halála után rászokott az alkoholra és a morfiumra, de élete legnagyobb szenvedélye mindig is a színpad maradt – képösszefoglaló.

HVG Nagyítás

Budapest Pride, a Meleg Méltóság Menete - Nagyítás-fotógaléria

A Budapest Pride elnevezésű melegfesztivál részeként szerveződő felvonulás, a Meleg Méltóság Menete idejére a rendőrség fokozott ellenőrzést rendelt el a fővárosban, miután az esemény idejére több ellendemonstrációt is bejelentettek. A menetet végül az Oktogon előtt elterelték, így az ellentüntetők csak magukat hergelhették, a menetre nem tudtak lecsapni.

Túry Gergely Nagyítás

Soha nem látott tömeg a Budapest Pride-on - Nagyítás-fotógaléria

Közel tízezren vettek részt a 18. Budapest Pride fesztiválon. A bulihangulat a Hősök terétől az Olimpiai Parkig tartott. A kordonnal elzárt menetet néhány tucat tüntető kísérte. A szervezők szívesen látták volna Orbán Viktort és Tarlós István főpolgármestert is.