Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hagyományosan novemberben rendezik meg a Victoria's Secret fehérneműinek exkluzív New York-i bemutatóját, ami idén leginkább egy tollas bálhoz hasonlított. Adriana Lima és Alessandra Ambrosio volt a főangyal a november 13-i show-n.

©
©
Neon Jungle
©
©
Candice Swanepoel
©
Joan Smalls
©
©
©
Adriana Lima
©
Cara Delevingne
©
Candice Swanepoel
©
Taylor Swift
©
Lindsay Ellingson
©
Karlie Kloss
©
©
Taylor Swift énekes
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Hőlégballonnal Erdélyben - Nagyítás-fotógaléria

Ősszel a nyolcadik alkalommal ismét megrendezték az erdélyi Vármezőn a nagy sikerű hőlégballon-fesztivált. A látogatói szám növekedésével arányosan egyre nagyobb az utak szélén állomásozó gépkocsik serege is a Maros megyei faluban. Az erdélyi parádén a hazaiak mellett túlnyomóan magyarországi, de moldovai, belgiumi, ukrajnai, illetve litvániai résztvevők is voltak - Hernád Géza képriportja.

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Az év legszebb természetfotói - Nagyítás-fotógaléria

Huszonegyedik alkalommal rendezték meg idén Az Év Természetfotósa pályázatot. Szinte nem volt olyan kategória, ahol ne kapott volna díjat Máté Bence, aki a nagydíjat is elnyerte. Összefoglalónk a legkiemelkedőbb magyar természetfotósok képeiből.

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Mi rejtőzik Irán csadorja mögött? – Nagyítás-fotógaléria

Halál Amerikára! – hirdeti a propaganda-falfestmény Teherán központjában. Az iráni közvélekedés azonban nagyban különbözik a hivatalos állásponttól: a nagy többség békét szeretne, és nyugati árukat. Glódi Balázs képriportja egy ellentmondásos ország mindennapjairól.

hvg.hu Nagyítás

600 ezer földönfutó, több száz halott: így pusztított a szupertájfun - Nagyítás-fotógaléria

Több mint hatszázezer ember nem tud visszatérni otthonába a Fülöp-szigetek középső részén végigsöpört Haiyan tájfun miatt. Otthonuk romba dőlt, vagy a vihart kísérő áradások és földcsuszamlások miatt megközelíthetetlenné vált. A halálos áldozatok számát illetően továbbra is erősen ellentmondásos hírek érkeznek a szigetországból. A hatóságok eddig 225 ember halálát erősítették meg, a legtöbb áldozatot Leyte szigetén szedte a vihar. A helyi sajtóban azonban nagyságrendekkel nagyobb számok szerepelnek. Vasárnap a leytei rendőrség egyik illetékese azt mondta, hogy mintegy tízezer halálos áldozata lehet a tájfunnak.

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

Nem vagyunk mások - Nagyítás-fotógaléria

Október 11-e az előbújás napja. Joseph Falcon és párja, Petes-Varga Róbert két éve él együtt, homoszexualitásukat nyíltan vállalják, saját bevallásuk szerint nincsen „másságtudatuk”. Kallos Bea egy napjukat követte végig. A Nem Vagyunk Mások kiállítás, amelyet a Humen Magazin, Magyarország egyetlen meleg magazinja rendezett, a Művész moziban látható, amelynek keretein belül több fotós mutatja be munkáit, akik egy-egy meleg férfit követtek egy napon keresztül, hogy a leghétköznapibb mozzanatokon keresztül mutassák be azt, hogy bár a „más” jelző él az emberek fejében a melegekről, ez a másság igazából elnagyolt.