Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Éva és Péter első gyermeke, egy most hároméves kisfiú, kórházban született. Az otthonszülés szabályozásáról szóló 2011 májusától hatályos jogszabály adta lehetőséggel élve úgy döntöttek, második gyermeküket saját otthonukban szeretnék világra hozni: a szabályozás szerint a szülés levezetőjének működési engedéllyel kell rendelkeznie, amelyet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) ad ki.

Schimcsig Nóra dúla (j) derékmasszázsa
©
©
Péter és Éva ölelkezése vajúdás közben
©
Schanda Mónika bába egy CTG készüléket tesz Éva hasára, hogy ellenőrízze a magzat állapotát.
©
A zene ellazít
©
Vajúdás a speciális, otthonszüléshez használt medencében
©
©
©
Percekkel a szülés előtt
©
Zora megérkezett
©
Örömkönnyek a medencében
©
Az első csók
©
©
©
Ismerkedés az új lakóval
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Putyin szeme Szocsin – Nagyítás-fotógaléria

Az olimpiai rekordok mellett a rendezés költségei is minden korábbit meghaladtak Szocsiban. Képösszefoglalónk a téli olimpia eddigi legszebb képeiből és a mindent szemmel tartó elnök úrról.

Iliás Katalin, Fülöp Máté (szerkesztők) Nagyítás

Elszabadult a pokol Kijevben – Nagyítás-fotógaléria

A fegyvernyugvási megállapodás ellenére folytatódtak az összecsapások Kijevben: az áldozatok száma a csütörtök délelőtti adatok szerint már eléri a 54 főt, 445 sérülthöz hívtak mentőt, és 287 ember szorult kórházi kezelésre. A kórházba szállítottak között 88 rendőr, hat újságíró, négy gyermek, illetve két külföldi állampolgár volt. Több vidéki városban is voltak megmozdulások, Ungváron a tüntetők elfoglalták a Kárpátalja megyei közigazgatási hivatal épületét. Az ukrán biztonsági szolgálat terrorellenes műveletet indított, amelynek értelmében bárkit bevihetnek 72 órára, és jogi végzés nélkül átkutathatják és lefoglalhatják bárkinek a magántulajdonát, valamint a katonaságot is bevethetik. Brüsszelben rendkívüli ülést tartanak, előtte a francia, a német és a lengyel külügyminiszter találkozott az ellenzék vezetőivel, és leülnek tárgyalni Viktor Janukoviccsal. A tüntetők kedden betörtek a kormánypárt székházába, megostromolták a parlamentet, és több utcában autógumikat, szemetet gyújtottak fel.

hvg.hu Nagyítás

Helikopterező Orbán és kijevi vérontás - a hét képei

Véres napok zajlottak Kijevben, ahol végül leváltották Janukovicsot, és szabadon engedték Julija Timosenkót. Megkezdődött a választási kampány is, és kinyílt az első hóvirág is. A hvg képszerkesztőinek válogatása az elmúlt hét legérdekesebb képeiből.

hvg.hu Nagyítás

A Jobbik már a zsinagógában van - Nagyítás-fotógaléria

Több mint száz ember jelent meg Esztergomban a művelődési házként működő zsinagóga előtt, hogy az ellen tiltakozzanak: a Jobbik az egykor templomként működő épületben tart lakossági fórumot. A tiltakozók szerint ez provokáció. A jobbikosok megérkezését heves dudaszó fogadta, két embert kirángattak a fórumról.

hvg.hu Nagyítás

Törékeny béke és épülő barikádok Kijevben - Nagyítás-fotógaléria

Kedd óta folyik a vér Kijevben, egyre több a halott és a sebesült, de az áldozatok számáról eltérő adatokat közölnek a források. Az viszont biztos, hogy csütörtökön nagyon sok embert lőttek agyon az utcán, állítólag mesterlövészek nyitottak tüzet rájuk. Az uniós külügyminiszterek úgy döntöttek, hogy megbüntetik az ukrán erőszak felelőseit, egyelőre tárgyalásokon próbálnak megoldást találni: a francia, a német és a lengyel külügyminiszter mellett az orosz ombudsman is besegít. Csütörtök este a parlament megszavazta: nem lőnek a tüntetőkre. Péntekre virradóra nem történt újabb összecsapás a Majdanon.

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

Az én kertem, az én álmom – Nagyítás-fotógaléria

Nagy sikerrel – és remek fotókkal – zárult a ''Garden Photographer of the Year'' címmel kiírt fotópályázat, mely profi és amatőr kategóriában egyaránt nyitott mindenki előtt, a nyolc kategórián kívül pedig külön verseny várja a tizenhatodik életévüket még be nem töltött fotósokat. Nézze meg 31 képes válogatásunkat az idei alkotásokból.