Nem igen kell ehhez mit hozzá tenni. Öröm és könnyek, győzelmek és valóra vált álmok - sírjon velünk ön is.

A bronzérmes Kapás Boglárka a női 800 méteres gyorsúszás eredményhirdetése után.
©
Szász Emese a női párbajtőr döntőjében augusztus 6-án. Szász Emese az olasz Rosella Fiamingót győzte le, megszerezve ezzel az első magyar aranyérmet.
©
Hosszú Katinka a 100 méteres hátúszás döntőjében augusztus 9-én az aranyat érő szívvel.
©
A brazil Ágatha Bednarczuk (középen), miután augusztus 12-én csapattársával, Bárbara Seixas de Freitassal elődöntőbe kerültek.
©
Szilágyi Áron az amerikai Daryl Homer elleni asszója végén a döntőjében augusztus 11-én. Szilágyi Áron megvédte olimpiai bajnoki címét, győzelmével pedig az ötödik aranyérmet szerezte a magyar csapatnak.
©
Az aranyérmes észak-koreai Rim Dzsong Szim a női súlyemelő verseny 75 kilogrammos súlycsoportjának eredményhirdetésén augusztus 12-én.
©
Az iráni Sohrab Moradi súlyemelő csókja a férfiak 94 kilogrammos súlycsoportjában augusztus 14-én. Sohrab Moradi aranyérmet nyert.
©
Az amerikai Jeff Henderson hazája zászlajával augusztus 13-án, miután győzött a férfi távolugrás döntőjében.
©
Imre Géza a francia Gauthier Grumier ellen a férfi egyéni párbajtőr elődöntőjben augusztus 9-én. 'Nyolc és fél percig én voltam az olimpiai bajnok'' - mondta Imre Géza a döntő után, melyet a dél-koreai Park Szang Joung ellen vívott, akitől végül 15-14-re kikapott.
©
A japán Kosuke Hagino öröme, miután megnyerte a férfi 400 méteres vegyesúszás döntőjét augusztus 6-án.
©
A dán Pernille Blume a női 50 méteres gyorsúszás döntője után augusztus 13-án. Blume könnyei az aranyéremnek szólnak.
©
A norvég Stig-Andre Berge a férfi kötöttfogású birkozók 59 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzése után augusztus 15-én. A szőnyegre edzői rohantak be, miután Berge bronzérmet nyert.
©
A bolgár Linda Zetchiri örül, miután legyőzte a brit Kirsty Gilmourt a női egyes tollaslabda kvalifikációján augusztus 14-án.
©
Az amerikai Michael Phelps, Cseh László és a dél-afrikai Chad Le Clos a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetése előtt augusztus 13-án. A három úszó holtversenyben lett ezüstérmes.
©
Márton Anita a női súlylökés versenyszámának döntője után augusztus 13-án. A 27 éves dobóatléta az utolsó sorozatban elért, 19,87 méteres, hatalmas magyar rekorddal végzett a harmadik helyen az amerikai Michelle Carter és az új-zélandi Valerie Adams mögött.
©
A német Barbara Engleder, miután aranyérmet nyert a női kisöbű sportpuska 3x20 lövéses összetett versenyében. augusztus 12-én.
©
Az orosz Roman Vlaszov aranyérmével a kötöttfogású birkózók 75 kilogrammos súlycsoportjának eredményhirdetésén augusztus 15-én.
©
Kenderesi Tamás a harmadik helyen végzett 200 méteres pillangóúszásban augusztus 10én.
©
A francia csapat tagjai, Gauthier Grumier és Daniel Jérent öröme a férfi párbajtőrözők csapatversenyének döntője után.
©
Az holland Elis Ligtlee a női keirinverseny döntője után augusztus 14-én. A versenyző aranyérmet nyert.
©
A jamaicai Usain Bolt ünnepel, miután megnyerte a férfi 100 méteres síkfutás döntőjét augusztus 15-én.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!