szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyarul még nem jelent meg az az email, amely egyelőre a tengerentúlon terjed, s mely szerint a Facebook 2011. március 15-én megszűnik. Az Urbanlegends.hu blog megpróbál elébe menni az online pániknak.

A körlevél szerint Mark Zuckerberg számára annyira stresszes már a cég vezetése, hogy úgy döntött, március 15-én befejezi, megszűnik a népszerű közösségi oldal. De mint minden, ehhez hasonló információ, ez sem bír valóságtartalommal, a Facebook március 15-e után is megmarad. Arról, hogy honnan indult a pletyka, az Urbanlegends.hu blogon olvashat.
hvg.hu Plázs

Méhlepénnyel pózolt a Facebookon, kirúgták

Etikátlan viselkedésük miatt ápolóhallgatókat függesztettek fel egy amerikai főiskolán. Az intézmény szerint az esetből kiderül az is, hogyan nem etikus használni a közösségi médiát.

hvg.hu Gazdaság

Eladósorban a Facebook riválisa

A MySpace alkalmazottainak akár a felét is elküldheti a közeljövőben, és a WSJ értesülése szerint a közösségi háló értékesítése is felmerült.

hvg.hu Gazdaság

Lerántanák a leplet a Facebookról

Az amerikai tőzsdefelügyelet vizsgálatot indított a Facebook-részvények kereskedelmére. A SEC arra kíváncsi, kik állnak a társaság mögött.

hvg.hu Tech

Médiablog: 2010 online trendjei

Fizetős falak, az iPad és konkurenseinek megjelenése, a Facebook diadalmenete és az okostelefonok terjedése - ezek voltak 2010 trendjei az online médiában a Médiablog szerint.

MTI Plázs

Elvonási tüneteket okozhat a Facebooktól való eltiltás

A Facebook-generáció tagjainál, ha akár egyetlen napra is megfosztják őket az internet, a mobiltelefon, a televízió, és a rádió használattól, a kábítószer-függőségről való leszokásnál tapasztaltakhoz hasonló testi és lelki tünetek jelentkezhetnek – figyelmeztettek szakemberek.

MTI Tech

Ötvenmilliárd dollárt ér a Facebook

Egy újabb, mintegy 500 millió dolláros (105 milliárd forintos) befektetés nyomán immár 50 milliárd dollárra (10 473 milliárd forintra) becsülhető a Facebook közösségi portál értéke - írta a The New York Times.

Eladó Walter Röhrl ikonikus Martini festésű Lanciája

Eladó Walter Röhrl ikonikus Martini festésű Lanciája

A vasárnap nagy részét elmossa az eső

A vasárnap nagy részét elmossa az eső

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás