szerző:
hvg.hu

Az amerikaifutball-bajnokság, az NFL ötvenedik nagydöntőjét rendezték meg vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnalban) Santa Clarában, ennek megfelelően hatalmas volt a felhajtás a kezdés előtt. Nem véletlen, hogy az amerikai himnusz eléneklését sem bízták akárkire: az Egyesült Államok egyes számú popdíváját kérték fel a nemes feladatra, aki most is hozta a formáját, sőt, talán élete egyik legbátrabb show-ját tartotta.

Lady Gaga most sem hazudtolta meg önmagát, és nem okozott csalódást a játékosoknak, a szurkolóknak, és a rajongóknak sem, ugyanis hihetetlen magabiztossággal és jókedvvel állt színpadra a meccs előtt, és elképesztő lendülettel, kissé soulos, de leginkább sajátos popzenei hangvételben adta elő az amerikai himnuszt . Az énekesnő hangjával és előadásmódjával hiába idézte a riffeknél Christina Aguilera stílusát, a magasabb hangoknál pedig Mariah Carey-ét, a dal ugyanolyan hatásos, hazafias maradt, és szemlátomást meghatotta, és lázba hozta a sportolókat és a nézőket.

Természetes a Lady Gagától megszokott extrém szett most sem maradt el: az amerikai sajtóban ma szinte mindenki az énekesnő felemás magasított, telitalpú cipőjéről, piros flitterek borította nadrágkosztümjéről, polipszerű szőke frizurájáról és gigantikus kék körmeiről beszél. Tulajdonképpen azt is állíthatjuk, hogy Lady Gaga saját divatuniverzumán belül alkalomhoz és nemzeti érzülethez illően öltözött fel.

 

A döntő eredményéről itt írtunk, a meccsről szóló beszámolónkat pedig itt olvashatja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Rövidpályás úszó-vb: négy magyar is döntőbe jutott

Rövidpályás úszó-vb: négy magyar is döntőbe jutott

Meredeken emelkedik a külföldi munkavállalók száma Magyarországon

Meredeken emelkedik a külföldi munkavállalók száma Magyarországon

Michelle Obama még a Mikulás előtt is táncra perdült

Michelle Obama még a Mikulás előtt is táncra perdült

Még az autók fényezése is más lesz az önvezetés miatt

Még az autók fényezése is más lesz az önvezetés miatt

Hangfelvételen, ahogy a rendőrök veréssel fenyegetnek egy tüntetőt

Hangfelvételen, ahogy a rendőrök veréssel fenyegetnek egy tüntetőt

Rettegésben tartotta a gyermekotthon lakóit egy testvérpár

Rettegésben tartotta a gyermekotthon lakóit egy testvérpár