Tetszett a cikk?

A Borganika egy olyan élménytér, ahol a programok személyre szabhatók, a hangulat oldott, és a közös élmények megmaradnak.

A Klauzál téri Vásárcsarnok galériáján kialakított világos, loft stílusú gasztrostúdió egy olyan hely Budapest szívében, ahol a magán rendezvények, és a céges programok is – csapatépítők, sajtórendezvények – valóban élményként maradnak meg a résztvevőkben. A Borganika tökéletes választás, ha valaki egy igazán különleges helyszínt keres családi eseményekhez, vagy a munkatársaival vagy üzleti partnereivel töltött közös naphoz.

Zita kezdetektől azt vallja, hogy a jó rendezvény titka nemcsak a technikai háttérben és a hely felszereltségében rejlik, hanem abban, ahogy az ételek készülnek, ahogy a vendégeket fogadják, ahogy minden eseményt személyre szabnak. Éppen ezért csapatuk olyan mindenre ötletre nyitott rendezvényszervezőkből, kiváló séfekből, bartenderekből áll, akik pontosan tudják, hogyan kell egy programot gördülékenyen, jó hangulatban, feszengés nélkül lebonyolítani.

Kis létszámú programoktól a 100 fős catering szolgáltatásig

A 150 nm-es belső tér rendkívül rugalmasan alakítható: 60 fő számára kínál kényelmes ülőhelyet, álló vendégfogadás esetén pedig akár 100 fő is elfér náluk, de kisebb, bensőséges eseményekhez is ideális választás. Náluk semmi sem kötelező – ha a csapat főzni szeretne, arra is van lehetőség, de ha egy elegáns grazing asztal mellett beszélnék át az éves eredményeket, annak sincs akadálya. 

A legmodernebb konyhai berendezések és eszközök, projektor, hangosítás és gyors wifi – minden adott, hogy a tartalmas programok és a közös élmények tökéletes egyensúlyban legyenek. Ami pedig igazán különlegessé teszi a Borganikát, az a légkör: itt bárki könnyedén otthon érezheti magát.

Büszkék arra, hogy visszatérő vendégeik között számos nagyvállalat és bank szerepel, valamint több alkalommal biztosítottak cateringet neves cégek számára, emelett olyan séfek tartanak náluk workshopokat, mint Széll Tamás vagy Jancsa Jani. Rendezvényeik minden részletét a megrendelő igényeihez igazítják, az étkezéstől a programokig, így biztosítva partnereik elégedettségét.

A környezettudatosság és a zero waste szemlélet kiemelt szerepet kap náluk. Rendezvényeiken szezonális, helyi alapanyagokat használnak, minimalizálják a hulladékot, és fenntartható megoldásokat alkalmaznak a legtöbb folyamatban. Hisznek abban, hogy egy modern rendezvényhelyszínnek nemcsak a profizmus, hanem a környezet iránti felelősségvállalás is alapvető. Így pontosan azt kínálják a cégeknek, amire ma a legnagyobb szükség van: rugalmasságot, valódi vendégközpontúságot és fenntarthatóságot – amiért a partnerek mindig visszatérnek.