szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Biros Péter már többször bejelentette visszavonulását, most azonban úgy döntött, mégis visszatér és segíti a magyar vízilabda-válogatottat a londoni olimpián.

"Van egy hónap pihenő a bajnokság vége és a válogatott felkészülésének kezdete között - mondta Biros Péter a vlv.hu-nak. - Ennyi idő úgy érzem, elegendő lesz, hogy pihenjek és eléggé motiváltnak érzem magam. A negyedik olimpiám következik és úgy érzem, hogy ezt kell tennem."

Kemény Dénes csapatának egyik kulcsjátékosa elmondta, hogy izomszakadása is rendbejött, végzi a gyakorlatokat, és elég motiváltnak érzi magát, hogy Londonig kitartson és segítse a válogatottat.

"Péter 97 óta játszik a csapatban, nagyon sok szempontból lényeges a jelenléte - tette hozzá Kemény Dénes szövetségi kapitány. - Nyilván ezzel egy fiatal játékos nem kap lehetőséget, hiszen "darabszámra" eggyel kevesebb hely lesz, viszont a többi még biztosabb háttérrel tudja nekem bizonyítani, hogy mire képes. Örülök, hogy Péter példamutató abban - és tulajdonképpen ez a leglényegesebb - hogy kellő pihenő után visszatér és segíti a csapatot."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vincze Szabolcs Sport

Miért és mennyivel jár a szerb vízilabda a magyar előtt?

Bár az utóbbi három olimpián Kemény Dénes csapata diadalmaskodott, az egyéb nemzetközi szereplések nyomán úgy érezheti a sportszerető közönség, hogy a szerb vízilabda lépéselőnyben van a magyarhoz képest. Mi ebből az igazság?

Változik az oltási terv, később adják a második Pfizert és AstraZenecát

Változik az oltási terv, később adják a második Pfizert és AstraZenecát

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Éjjel újra fagyhat, de addig mindenhol süt még kicsit a nap

Éjjel újra fagyhat, de addig mindenhol süt még kicsit a nap