szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Szombaton tartott tisztújító közgyűlést a Magyar Ökölvívó Szövetség. Csötönyi Sándor elnök maradt, Erdei Zsolt elnökségi tag lett.

A MÖSZ tisztújító közgyűlésén egyhangú szavazással Csötönyi Sándort választották meg további öt évre a szövetség elnökének. valamint az általa javasolt összetételű elnökséget. Az elnökség tagjai sorába választotta Szabó Sándort és Erdei Zsolt profi világbajnokot.

"Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egyhangúlag kaptam újra támogatást, illetve az általam javasolt elnökség is" - nyilatkozta Csötönyi Sándor, aki 1996 óta tölti be a szövetség elnöki tisztét. - "Azt hiszem, ez a siker annak az eredménye, hogy mindenki látja, tudja, mennyi munkát végeztünk el, mennyit tettünk a sportágért. Nagy öröm, hogy Kovács István mellett, aki maradt a tiszteletbeli elnökünk, a sportág egy másik kiválósága Erdei Zsolt is velünk dolgozik a jövőben, és segíti majd a szövetséget."

A sportvezető a következő ötéves ciklus egyik legfontosabb feladatának a már megalkotott felzárkóztatási program megvalósítását nevezte, és bízik benne, hogy a magyar öklözők az eddigieknél is jobb eredményeket érnek majd el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Sport

Erdei idén újra világbajnok lehet

A Boksz Világtanács (WBC) javította hibáját és második helyen rangsorolta az egykori világbajnok Erdei Zsoltot a félnehézsúlyúak világranglistáján.

Navalnij ellentámadásba ment át és leleplezte Putyin palotáját

Navalnij ellentámadásba ment át és leleplezte Putyin palotáját

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

A Terminátort idézve hív oltásra Arnold Schwarzenegger

A Terminátort idézve hív oltásra Arnold Schwarzenegger