szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csütörtöktől megszűnt az együttműködés Talmácsi Gábor és a MOL Nyrt. között, mivel a versenyző nem hozta a várt eredményeket.

Az eredeti szerződésben foglaltak szerint a cégnek lehetősége volt hat verseny után felbontani az együttműködést a sportolóval, ha Talmácsi nem hozza az elvárt eredményeket. A szerződésbontás a sportoló csapatát is érinti.

A magyar világbajnok nehéz helyzetbe került a döntés kapcsán, de Luca Boscoscuro csapatvezető töretlenül bízik versenyzőjében, ezért Talma folytatni tudja a szezont a Fimmco Speed Up Team-nál. A csapatvezetés tudomásul vette a MOL döntését, de értetlenül áll a cég döntése előtt.

Sajnálom, hogy így döntött a főtámogatóm szezon közben, de nekem folytatnom kell a megkezdett munkát - nyilatkozta Talmácsi. - A nehéz helyzet ellenére nagyon köszönöm a MOL-nak, hogy az utóbbi öt évben mellettem állt, együtt lettünk világbajnokok és jutottunk el a MotoGP kategóriába is."

A sportoló menedzsere, Stefano Favaro is megköszönte a MOL eddigi támogatását, de szerinte a cég döntése elhamarkodott volt. "Sok tárgyalás van mögöttünk, de nem sikerült megtalálnunk a közös nevezőt. Folytatjuk a szezont, Talma egyre jobb lesz, és a sikerek biztos meghozzák majd a támogatókat is, hiszen nélkülük a motorsportban nem lehet fennmaradni."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Négyen meghaltak egy balesetben Győrnél

Négyen meghaltak egy balesetben Győrnél

Megvan, mennyibe kerülhet az LG feltekerhető kijelzős telefonja

Megvan, mennyibe kerülhet az LG feltekerhető kijelzős telefonja

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora