szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Még nem kértek bontási engedélyt a Puskás Ferenc Stadionra, miközben arról volt szó, hogy az október 11-i, finnek elleni Európa-bajnoki selejtező után már dolgoznak a munkagépek az arénában - írta csütörtöki számában a Népszava.

A XIV. kerületi önkormányzat tájékoztatása szerint – területi elhelyezkedése miatt idetartozik a stadion – eddig semmilyen megkeresés nem érkezett a stadion tervezett bontási munkálataival kapcsolatban. Az önkormányzat szerint elképzelhető, hogy a létesítmény műemléknek számít, ebben az esetben a Kulturális Örökségvédelmi Hivataltól kell bontási engedélyt kérni. A hivatalt a lap nem tudta elérni.

A létesítmény átalakításának irányítása Vígh László kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatokért felelős kormánybiztos feladata. Titkársága azt közölte: "a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójával kapcsolatosan folynak az egyeztetések a megvalósulás részleteivel kapcsolatban, így nincs még végleges döntés".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A BMW főnöke szerint múlóban a Tesla víg napjai

A BMW főnöke szerint múlóban a Tesla víg napjai

Elfogták a férfit, aki egy SZFE-maszk miatt vághatta meg egy nő arcát Csepelen

Elfogták a férfit, aki egy SZFE-maszk miatt vághatta meg egy nő arcát Csepelen

Idén már 18-an haltak meg lakástűzben Magyarországon

Idén már 18-an haltak meg lakástűzben Magyarországon