szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Várható volt, hogy nem marad egyben a skót élvonalból a negyedik osztályig visszasorolt Rangers csapata. Az első menekülő a román védő, Dorian Goian.

A tegnapi döntés értelmében a skót harmadik ligába sorolták, ami a negyedik vonalnak felel meg az ottani szabályozások miatt.

A szurkolók sem ezt akarták
©

Dorin Goian jelezte elsőként, hogy elhagyja csapatát, ahova tavaly nyáron került a Palermótól. Csak abban az esetben maradna, ha továbbra is az első osztályban szerepelne a Rangers.

A román médiának a következőket nyilatkozta: "Nem fogok a negyedik vonalban játszani, ez nem is kérdés. Most visszamegyek és beszélni fogok az elnökkel, és remélem akkor már többet fogok tudni. Az ügynököm már tárgyalt más klubokkal, de semmi konkrétumról nincs még szó. Szívesen maradnék, ha továbbra is élvonalbeli maradna a klub, de nem így."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!