szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nehézsúlyú címmérkőzést rendeztek tegnap este az Upton Parkban. David Haye az ötödik menetben kiütötte Derek Chisorát.

A két nehézfiú összecsapása már a mérkőzés előtti mérlegelésen elkezdődött, hiszen már ott is ment a fogadkozás mindkét öklöző részéről, ugyanis le akartak számolni egymással a korábbi sérelmekért.

Az Upton Parkban 30.000 néző előtt vívott csatában végül Haye az ötödik menetben egy kegyetlen bal horog jobb egyenes kombinációval küldte padlóra testesebb ellenfelét. Ezt követően a szerénységet bent is hagyta az öltözőben, hiszen már Klicskót is megtalálta nyilatkozatában. "Egy elég ijesztő üzenetet küldtem neki ezzel, meg lennék lepve, ha még ezek után is akarna velem bokszolni. Minden kétséget kizáróan olyan emberekkel akar csak küzdeni, akikről még senki nem hallott, aztán visszavonul, mint egy politikus."

Szakértők és a sportolók szerint is remek csatát vívtak egymással, ezt a vesztes öklöző, Chisora is elismerte: "Ez egy hatalmas csata volt, el lettem kapva, nem tudom, hogy hogyan, meg mivel, de komoly ütés kaptam. Ilyen a boksz, mindig kell lenni egy győztesnek. Még visszatérek", zárta rövidre mondandóját.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több városban egészségtelen a levegő, Budapesten romlani fog a helyzet

Több városban egészségtelen a levegő, Budapesten romlani fog a helyzet

Celeb küldi szívnek szívesen – Európát is meghódítja a legújabb startup-őrület

Celeb küldi szívnek szívesen – Európát is meghódítja a legújabb startup-őrület

Közel félmilliárdba került eddig a Türk Tanács budapesti irodája

Közel félmilliárdba került eddig a Türk Tanács budapesti irodája