szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Denver Broncos és a Houston Texans mérkőzése ádáz küzdelmet hozott. A houstoni irányító, Matt Schaub lejátszotta a pályáról, a legendás Peyton Manninget, még úgy is, hogy a harmadik negyed 4. percében súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

A találkozót végül a Houston Texans nyerte 31-25-re. Matt Schaub parádésan játszott, hiszen passzolt 290 yardot, 30 átadásából 17-szer találta meg csapattársát, ráadásul ebből négyszer touchdownt eredményezett. Ezek mellett mindössze egyszer követte el azt a hibát, hogy ellenfélhez passzoljon.

A harmadik negyed 4. percében azonban a támadófal nem tudta megvédeni Schaubot, így két védő rontott rá, irtózatos erővel.

Hatalmas ütközést eredményezett a két védő érkezése, ráadásul Schaubnak leesett a sisakja is, ami komoly sérülést okozott az irányítónak. A füle sérült meg látványosan, ami különösebben nem hatotta meg a termetes játékszervezőt, ugyanis visszatért a játékba, hogy még abban a negyedben kiosszon egy TD-passzt.

Schaub hiányzó darabja
©

"Jól éreztem magam, csak elhagytam egy darabot a fülemből. Véreztem és leesett a sisakom. Egy játék erejéig így ki kellett maradnom, de jól voltam" - mondta el érzéseit az esetről Schaub, úgy mintha csak egy szúnyog csípte volna.

Schaub hiánya másik szögből
©

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is jól látható nyomai voltak a védőkkel való találkozásnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Lovasi András és Kispál András újra együtt zenél

Lovasi András és Kispál András újra együtt zenél

Blikk: Trükkel oldják meg a helyben fogyasztás tilalmát egy kaszinóban

Blikk: Trükkel oldják meg a helyben fogyasztás tilalmát egy kaszinóban