szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Barcelona korábbi szakvezetője David Villát, Cesc Fabregast, Gerard Pique-t és Dani Alvest szerette volna értékesíteni, amibe a klub elnöke, Sandro Rosell nem volt hajlandó belemenni.

A FIFA ügynökének, Francois Gallardónak biztos információi vannak azzal kapcsolatban, hogy Josep Guardiola maradhatott volna a csapat szakvezetője, ha elengedték volna Villát, Pique-t, Fabregast és Alvest - olvasható a Goal.com-on.

Itt úgy tűnt, hogy Guardiolának jó a kapcsolata Piquet-vel
©

Guardiola elképzeléseibe nem fért be a négy játékos, így szerette volna, ha elhagyják a csapatot. Ezzel a feltétellel maradt volna a csapat élén, négy évet követően.

Sandro Rosell azonban ennek a kérésének nem tett eleget. A négyes tagjai érinthetetlenek a csapatnál: "Guardiola nyilvánosságra hozta, hogy milyen újításokat tervez. Ebben benne volt az is, hogy túladjanak a négy játékoson" - nyilatkozta Gallardo az AS-nak.

"Pep már nem bízott Fabregasban, Gerardban és Daniban, míg Villával sportolói mentalitása miatt volt problémája. Különösen csalódott Fabregasban, mint emberben, mert elutasította vele a kézfogást, mikor a Barcelonához igazolt" - folytatta az ügynök. "Ezek a játékosok érinthetetlenek a klubnál és a szurkolók nem tudták volna elviselni, ha eladják őket" - zárta gondolatait Gallardo.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Orbán és az ellenzéki sajtó

Marabu Féknyúz: Orbán és az ellenzéki sajtó

Pintér Sándor üzlettársai megint bevásároltak a biztonsági piacon

Pintér Sándor üzlettársai megint bevásároltak a biztonsági piacon

120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera van a Redmi 85 ezres telefonjában

120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera van a Redmi 85 ezres telefonjában