szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kásás Tamás az Amerikai Egyesült Államokban kezd új életet, ahol fiatal pólósokkal foglalkozik majd - a sportoló ezt a DTK Show-ban mondta el.

Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok úgy döntött, újra nekiindul a világnak, és sportolói karrierje lezárását követően új dologba fog.

Kásás, aki azért érzi magát annyira jól külföldön, mert ott legalább nem ismerik fel, januártól Amerikában fog élni. "Pont így terveztem, megjelenik a könyvem, és elmenekülök" – mondta a Kása címmel önéletrajzi könyvet kiadó sportoló a DTK Show-ban.

A csütörtöki adásban nem csak Kemény Dénessel való ellentmondásos viszonyáról mesél, hanem barátnőiről is. Mint mondja, még nem beszélt velük, amióta megjelent a könyv, bár a lányok tudták, hogy rosszakat nem fog írni róluk.

D. Tóth Krisztának azt is elárulta, hogy új impulzusokra vágyik, és nem tud sikerélmények nélkül élni. "Muszáj találni valamit, amiben ugyanolyan sikereket tudok elérni, mint a vízilabdában" - mesélt vágyairól Magyarország egyik legjobb vízilabdázója, aki fiatal pólósokkal foglalkozik majd januártól az Egyesült Államokban.

A Kásás Tamás önéletrajzi könyvéről született kritikánkat itt olvashatják el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az Apple lecseréli az iPhone-ok képernyőjét – és jó eséllyel mindenki más megy majd utána

Az Apple lecseréli az iPhone-ok képernyőjét – és jó eséllyel mindenki más megy majd utána

Egyetlen kocsit sem adott el, mégis 87 milliárd dollárt ér egy kínai autógyár

Egyetlen kocsit sem adott el, mégis 87 milliárd dollárt ér egy kínai autógyár

A CDU saját elnökét javasolja kancellárnak

A CDU saját elnökét javasolja kancellárnak