szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elképesztő hibával indított a magyar válogatott, a második percben Marica egyedül mehetett a kapura, és belőtte. A második gólt Pintilii szerezte a 31. percben. A harmadik gólt a meccs vége előtti percekben szerezte Tanase

A 2014-es brazíliai futball világbajnokságra kijutás szempontjából sorsdöntő meccset játszik péntek este a magyar válogatott Bukarestben a házigazda románokkal (noha Egervári Sándor szövetségi kapitány és stábja szerint ez nem így van, mert elegendő, ha a mostani, illetve a jövő keddi budapesti, az észtek elleni összecsapáson négy pontot szerzünk). A pénteki bukaresti meccsre - a Nemzeti Stadionba - mintegy 2800 magyarországi szurkoló utazott ki (egy részük különvonattal) – hozzájuk csatlakozik a román sajtó szerint legalább száz ottani magyar, aki a vendégeket akarja támogatni, ezért ugyanolyan  rendőri kíséretet kaptak, mint az MLSZ-nek juttatott jegyekkel érkezők. A szurkolók útját incidensek kísérték, egy részük összecsapott román drukkerekkel, illetve a rendőrséggel, másokat a házigazdák támadták meg.

1 2 3 4 5 6 7
Sorrend megfordítása

Vége a közvetítésnek

Percről percre közvetítésünket ezzel befejezzük.

Knézy románozik még egyet

Knézy Jenő szerint különösen fájdalmas, hogy Romániától kapott ki a válogatott, "hiszen mindenki tudja, mit jelent ez a mérkőzés az egész országnak".

Vége!!!

Megalázó vereséget szenvedett Romániától a magyar válogatott: 3-0 úgy, hogy semmi esélye nem volt a tisztes helytállásra sem.

Még rúghatunk egy szögletet

Dzsudzsák rúgja, de a labda a román kapushoz kerül azonnal.

Bogdán még véd egyet

Hoban fejelt pár méterről, de pont a magyar kapus kezébe.

3-0 Románia javára

Cristian Tanase tizenhatról rúgott szép gólt. Volt körülötte néhány magyar védő, de ennek semmi jelentősége nem volt.

Szabics a pályán

Koman Vladimir ment le, Szabics Imre kapott öt percet.

Fölé

Szalai lőtte: úgy fél méterrel a kapu fölé

Magyar esély

Szabadrúgás 18-ról

Fölé

Szalai Ádám lőtte: úgy fél méterrel fölé
1 2 3 4 5 6 7

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!