szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Agyvelőbiopszián esett át Hetényi Zoltán, a Fehérvár AV19 hokikapusa, aki nyáron agyvelőgyulladást kapott, és bár úgy tűnt, hogy meggyógyult, most ismét panaszai voltak.

Úgy tűnt, hogy meggyógyult Hetényi Zoltán, az AV19 hokikapusa, aki nyáron agyvelőgyulladást kapott. Ám az Index értesülése szerint a sportolónak ismét panaszai voltak, ezért kedden agyvelőbiopszián esett át.

A műtétet helyi érzéstelenítéssel végezték, átfúrták a sportoló koponyáját, és Hetényi Zoltán mindent hallott.

Mint mondta, még az október eleji MR is azt mutatta, hogy túlvan a betegségen és megkapta a játékengedélyt is. Jól érezte magát, visszahízott, készült az első meccsére. Már csak négy hét volt hátra a visszatéréséig, amikor ismét rosszul lett egy edzés után. "Egyből tudtam, hogy nagy a baj" – mondta.

Az orvosok azt mondták, a biopsziával 98 százalék az esélye, hogy megállapítsák a betegsége okát. Eddig azért nem került sor a beavatkozásra, mert azt hitték, hogy nincs rá szükség.

A hokikapus negyedik hete van kórházban, és jól érzi magát, legalábbis amikor nem fájt a feje. Korábban kilenc MR-vizsgálatot és öt lumbálást végeztek el rajta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A pofontól védi embereit, de a kampányt is eredményesebbé teheti Orbán húzása

A pofontól védi embereit, de a kampányt is eredményesebbé teheti Orbán húzása

Hadházy: Szijjártót kétszer is hazavitte a rendőrségi helikopter Dunakeszire

Hadházy: Szijjártót kétszer is hazavitte a rendőrségi helikopter Dunakeszire

300 millióból forgathat tévéfilmet Bayer Zsolt

300 millióból forgathat tévéfilmet Bayer Zsolt