szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Hosszú Katinka 50 méter háton a hetedik legjobb idővel jutott be a vasárnapi döntőbe az úszók dohai rövidpályás világbajnokságán szombaton. Gyaníthatóan nem adott ki mindent magából, mivel szombat délutáni programjában még újabb fellépés várt rá: a nap utolsó magyar érdekeltségű számának, a 200 méteres vegyesúszásnak a döntője, ahová a harmadik idővel került be.

A 25 méteres medencében zajló katari vb első három napján három aranyat és két ezüstöt nyert magyar klasszis versenyző futamában másodikként csapott a célba 26.38 másodperccel, alig 28 századdal maradva el országos csúcsától. Gyaníthatóan nem adott ki mindent magából, mivel szombat délutáni programjában még újabb fellépés várt rá: a nap utolsó magyar érdekeltségű számának, a 200 méteres vegyesúszásnak a döntője, ahová a harmadik idővel került be. 

E szám délelőtti selejtezőjében a legjobban Verrasztó Evelyn teljesített, így ő is tagja a finálénak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megszólalt a lengyel elnök az abortusz szigorításáról

Megszólalt a lengyel elnök az abortusz szigorításáról

Újraírt történeteink: társadalom, emlékezet, politika – Drótvágó sorozat 6. rész

Újraírt történeteink: társadalom, emlékezet, politika – Drótvágó sorozat 6. rész

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban