szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Athina Onassis de Miranda díjugrató, az Onassis-vagyon örökösnője egy nemzetközi tornán lovával olyan súlyosat bukott, hogy a Camille nevű kancát örökre el kellett altatni.

A csütörtök este tartott, évenkénti genfi lovastornán a görög örökösnő lova a 9. számú akadály sorompójában botlott meg, lovasát a földre vetette.

Onassisnak az ijedtségen kívül nem esett baja. Látható sérülés nélkül állt fel az esésből, és könnyekben tört ki, mikor meglátta, hogy 11 éves fehér kancája egyik lába eltört. 

A lovat a rémült tömeg szeme láttára kellett elszállítani - írta a Tribune de Geneve. Camille jobb mellső lába térd alatt szilánkosra tört, mozgásképtelenné vált.

A torna rendezői szerint az állatorvosok azért döntöttek úgy, hogy az állatot elaltatják, hogy fájdalmai ne erősödjenek tovább. Az esemény weboldala fotót közölt a kancáról, a képhez a RIP (nyugodják békében) feliratot fűzték.

A 30 éves Athina Thierry Roussel francia gyógyszeripari örökös és a néhai Christina Onassisnak, Arisztotelesz Onasszisz görög hajómágnás lányának gyermeke, három éves volt, amikor édesanyja meghalt.

Athina egy Genf és Lausanne közt fekvő svájci faluban nőtt fel, ahol apjával, svéd nevelőanyjával és közös gyermekeikkel élt. Férje Alvaro de Miranda Neto brazil olimpiai érmes díjugrató, aki szintén részt vett a csütörtöki genfi versenyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezer villanybiciklire még idén küldhetik az állami támogatást

Ezer villanybiciklire még idén küldhetik az állami támogatást

Több országban tombol a kanyaró, újra felbukkant a gyermekbénulás

Több országban tombol a kanyaró, újra felbukkant a gyermekbénulás

Bruttó 1,7 milliót keres a híradós, aki Hadházy akcióját bunkónak nevezte

Bruttó 1,7 milliót keres a híradós, aki Hadházy akcióját bunkónak nevezte