szerző:
hvg.hu

Soha nem kapott még ki a magyar válogatott Andorrától, nem tették zsebre, amit a magyar szurkolóktól kaptak.

"Vedd le a mezt, vedd le a mezt"

- üvöltötte Andorrában a magyar szurkolótábor a meccs után a válogatott tagjainak. A magyarok kikaptak 1-0-ra. A csapat viszonylag közel ment a szurkolókhoz - gyaníthatóan bocsánatot kérni, amit végül Dzsudzsák Balázs csapatkapitány a kamerák előtt tett meg sírva -, a drukkerek előbb fújoltak majd levetették velük a mezt. A biztonságiak próbálták leterelni a csapatot a pályáról, de néhány játékos még közelebb ment, levette és bedobta a mezt a szurkolók közé, mire egy nő megszólalt,

"töröld ki vele a segged."

Többen háborogtak, minek veszik el a játékosok mezét, és jött a "dobd vissza, dobd vissza" skandálás, majd a csapat teljesítményéről mondtak véleményt:

"kurva gyenge!"

A felvételen látszik, hogy a biztonságiaknak szó szerint vissza kell tartaniuk a szurkolókat a játékosoktól.

A Nemzeti Sport internetes oldalán is vannak fent videók, az egyiken azt üvölti egy szurkoló, "szégyelld magad!", egy másik felvételen pedig látszik az is, amint visszadobják a mezt a pályára.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!