szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A látványvilág elemzésére nem vállalkoznánk, de mutatjuk, nagyjából mire számíthatnak a pénteki vébé-nyitóünnepség nézői.

Vasárnap közzétettek a YouTube-on egy videót, amely alighanem a vizes vb nyitóünnepségének főpróbájából mutat egy részletet.

Mint arról a hvg.hu beszámolt, a nyitórendezvény 3,4 milliárdos költsége többszöröse például annak a pénzösszegnek, amelyből a Sziget Fesztivál idei Nagyszínpadát működtetik – egy héten át.

A szervezők azt írták a hvg.hu érdeklődésére, hogy a 3,4 milliárd forintos összköltség "magában foglalja a terület és a rendhagyó vízi helyszín kialakítását, illetve a látványos fény-, videó-, multimédia-, lézer-, víz- és pirotechnikai megoldásokat felvonultató technikai megvalósítást is. Az esemény művészeti közreműködőire fordított összeg közel 1 milliárd Ft, részleteket a szerződések értelmében nem áll módunkban nyilvánosságra hozni".

 A főpróbán így álltak a munkálatok:

A videót a 444 szúrta ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Most mindenkinek úgy marad a haja, ahogy van”

„Most mindenkinek úgy marad a haja, ahogy van”

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Tíz katalizátort loptak el, majd hozzácsaptak egy biciklit is

Tíz katalizátort loptak el, majd hozzácsaptak egy biciklit is